Κλιματισμός

 

ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ  Ο.Ε.
Τεχνική Εταιρεία Συντήρησης, Επισκευής, Θέρμανσης και Κλιματισμού Χανιά


 

Κλιματισμός

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ Ο.Ε. αποτελεί μια από τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές εταιρείες με αντικείμενο τις κεντρικές και ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. (επαγγελματικός και βιομηχανικός κλιματισμός με συστήματα νερού και με κανάλια για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους καθώς και μεγάλες κατοικίες).

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των εγκαταστάσεων κλιματισμού (συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων κλιματιστικών μηχανημάτων) και έχει καταξιωθεί μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων κλιματισμού που έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια σε πάσης φύσεως κτήρια και τα οποία διακρίνονται για την υψηλή απόδοση σε όλη την διάρκεια της ζωής τους, την εξαιρετική ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε κάθε χώρο, την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και κατά συνέπεια το χαμηλό λειτουργικό κόστος, την υψηλή αισθητική προσαρμογή στον εκάστοτε χώρο καθώς και τον πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο κλιματισμός αποτελεί στην σημερινή εποχή επιτακτική ανάγκη για κάθε σύγχρονο κτήριο είτε αυτό είναι επαγγελματικός χώρος (κτήριο γραφείων, κατάστημα, χώρος συνάθροισης κοινού, τράπεζα, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείο κ.λ.π) είτε βιομηχανία - βιοτεχνία είτε κατοικία .

 

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού

Η ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ Ο.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για συντήρηση,επισκευή και ανακατασκευή μονάδων κλιματισμού και κλιματιστικών μηχανημάτων κάθε τύπου (κεντρικός και ημικεντρικός κλιματισμός, εγκαταστάσεις κλιματισμού με κανάλια, βιομηχανικός κλιματισμός κ.λ.π) που αφορούν πάσης φύσεως κτήρια και επαγγελματικές ή βιομηχανικές δραστηριότητες.

 

Βιομηχανικός κλιματισμός - Εγκαταστάσεις βιομηχανικού κλιματισμού.

Τα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού αφορούν κατά βάση χώρους και δραστηριότητες κυρίως στους τομείς τροφίμων και φάρμακου και έχουν σκοπό την επίτευξη των ειδικών, για αυτούς τους χώρους και δραστηριότητες, συνθηκών κυρίως ψύξης, εξαερισμού και αερισμού αλλά ενδεχομένως και θέρμανσης.

Τα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού μπορεί να είναι είτε συστήματα με αεροψύκτους ή υδρόψυκτους ψύκτες με νερό ή γλυκόλη, σε συνδυασμό με κλιματιστικές μονάδες ή αεροψυκτήρες νερού - γλυκόλης, είτε συστήματα απευθείας εκτόνωσης με αερόψυκτες ψυκτικές μονάδες και αεροψυκτήρες που λειτουργούν με ψυκτικά υγρά (freon κ.λ.π).

Η επιλογή του συστήματος εξαρτάται κυρίως από τις ειδικές απαιτήσεις λειτουργίας του εκάστοτε χώρου και δευτερευόντος από παράγοντες που έχουν σχέση με τους διατιθέμενους χώρους και την διαμόρφωση του εκάστοτε κτιρίου.

Τα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού συνήθως περιλαμβάνουν και τα συστήματα αερισμού και εξαερισμού με τα οποία αποτελούν ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις κλιματισμού - εξαερισμού - αερισμού.